08 september 2020

Dagsbagatellen: Nyckeln till framgången!

Maten blir allt viktigare. Rätt balanserad kost, är nyckeln till framgången. Eftersom jag är, ganska gammalmodig angående mat .Så tror jag, på den beprövade tallriksmodellen. Kött, fisk, kyckling, grönsaker i rätt mängd. Man lägger på, det man skall ha tallriken. Punkt slut. Man får inte "backa om"

Min dotter, har börjat på ny tuffare skola. Där ens resultat, blir det avgörande. För den fortsatta utvecklingen. På den skolan, har ledningen förstått. Att rätt mathållning är A och O, i inlärnings processen. Vilket ,jag såklart delar .Alla dagar i veckan.

Skolan, har en väldigt strukturerad hållning. Där policyn är, att alla elever. Skall bli godkända. Vilket, dom har lyckat med resultatmässigt. Så här långt. Är grymt imponerad, av deras jobbstruktur. Deras motto, är att deras fyrkant skall trygga. Deras tid i skolan. Ingen skall känna sig utanför, på grund av olika orsaker.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...