06 september 2020

Bild & Ord: Civilistens Klagan.


Bild 44:,Verket "civilistens klagan", av bildskaparen G.zero-T.


Idag är man stendöd? Bokstavligt sätt. Så jävla död, bildligt sätt. Veranda liten kroppsdel, skriker efter sin mamma .Det brukar, den inte göra i första taget. Efter mitt 60 års kalas, så är den rätta benämningen just stendöd. En död, med modifikation. Tänker aldrig mera ,fylla jämt .Det kräver sin man .Ska du veta. Men kul hade jag. Sådana fester, går i 10 års perioder. Tur är väl så.

Nu är jag inte, en sådan som klagar. Inte i första hand. Men, man kanske skulle hållit en mera jämn balans? Så här i efterhand. Som sagt, lätt att vara efterklok. Men ingenting av det, som hände i går. Skulle jag ha, haft ogjort. Vad mer kan begära, utav trevligt sällskap. Bra mat, bra musik, bra påfyllnadsgrad i glasen. Trevlig värd, läs mig .Allting var bara så där, jävla trevligt. Så himla socialt distanserat. Att man blev mörkrädd.

Idag, är man den där zombien. Som alla talar om. Inte med? Den där gengångaren, som hasar sig fram i sin söndags frånvaro. Som en skadeskjuten känguru .I hopp, om att någon vänlig själ. Leder dig tillbaks till sängens, sköna fyrkant? Kanske har det med åldern att göra? Att man känner sig, som en urlakad kolja. I och för sig, så har jag mig själv att skylla. Men va fan, man lever ju bara 1 gång? Eller?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...