17 september 2020

Bild & Ord: Kaoset i betongdomänen.

 Bild 55: Verket "Kaoset i betongdomänen", av bildskaparen G.zero-T.

I min jakt, på att äntligen få släppa fram. Dom absolut, viktigaste personerna i mitt liv. Tänker jag först berätta om ,min lärare på yrkesgymnasiet. Där jag gick, i slutet av 70-talet.Denna lärare, var utav guds nåde själv. Hans egenskaper, förutom dom han ägde .Var att, göra ordentligt folk av ett gäng långhåriga ungar. Det verkade, som en hopplöst uppgift? 

Det lyckades, han faktiskt med. Vi avgudade, denna smått fantastiska människa. Tills den dag, då dom hade halat flaggan på halv stång .När vi kom till plugget. Va fan, hade hänt nu då? Vi stod där, som ett gäng frågande långhåriga fågelholkar? Till slut, kom det fram att denna jordnära ikon för oss .Helt apropå, hade tagit sitt liv. Orsaken var, av personlig karaktär. Hans gärningar, kom att betyda mycket för mig.

Även min moster, än av dom enda kvarvarande i min släkt. Vi är ett utdöende släkte. Hon är en, bra bit över 85 bast. Men hon, är den enda. Som verkligen, har brytt sig om mig. Hon skickar kort ,när min familj fyller år. Hon har stenkoll, på allt och alla. Var alltid, hos henne på somrarna. Vilket jag älskade .För mina pengar, jag tjänade på att hacka rovor. Tog hon med, oss på tivoli. Där jag visserligen sköt bort ,hela penningen på prickskytte. Men vad gjorde det. En fluga gör ingen sommar?

Obs! Se föregående.

Fortsättning följer...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...