12 september 2020

Bild & Ord: Omspriderskan.

 Bild 45: verket "Omspriderskan", av bildskaparen G.zero-T.


När snillen spekulerar, kan allting hända? Ibland går det bra. Ibland, går det åt helvete. Min bild av snillen, är en person som ser överläst ut. Bär pullover och gabardinbrallor. Kanske glasögon. Även har, ett gäng mera IQ än vad jag har. Den bilden, kanske var vanligare förr i tiden. Nu mera, ser snillena ut som mig och dig. Vanliga personer utanpå, men innanför skiljer vi oss åt.

Kände en snubbe, som kunde rabbla telefonkatalogen. Inte hela, men ändå en stor del av den .Jävligt imponerad. Själv, vet jag inte ens vad jag har för mobilnummer. Eftersom, jag inte ringer till mig själv. Mitt IQ, kanske ligger något högre än en fiskpinne. Men det är, ytterst ytterst hårfint. Ibland, avgör bara ett hårstrås volym skillnaden.

Ändå. Så tror jag att snillen, är bra endast på sitt område? Vad det nu kan vara? Resten, kanske är som ett svart hål i universum? Som en öken, där man kommer till. Men inte från. Sedan om dom har, någon form av bokstavs kombination. Det är inte jag, rätt man till att svara på? Visst, kan det vara så?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...