17 september 2020

Dagsbagatellen: Det negativa, blev det positiva!

Ringde till jobbet idag. Berättade, för dom om mitt covid 19 resultat? Igår, var jag till sjukan .För att ta ,mitt andra covid 19 test. Under kvällen igår, fick jag således mitt resultat. På jobbet, satt dom i en spänd förväntan. Kunde ana, att dom höll tummarna? När tänker han, släppa resultatet? När jag väl, klämde ur mig resultatet. Att jag var negativ.

Då brast det till, på andra sidan luren. Herregud, så positivt att du var negativ. Hade jag nu varit negativ. Skulle det innebära, en massa jobbrelaterade problem för mina chefer. Trots allt, är jag fortfarande genomförkyld. Så in i bomben, också. Med en klar, bonnförkylnings karaktär. På måndag, väntas jag dock åter vara back in business. Eller varför inte, Fit for fight .Redo att ta tjuren, vid hornen!

Tydligen, så är det många. För tillfälligt, som är höstförkylda över lag. Folk ringer ideligen, till sina arbetsgivare. Antingen är dom, själva sjuka. Eller så vabbar dom. Kanske, skall dom skickas iväg på provtagning. Då försvinner 24 timmar. Eller innehar, andra krämpor än just corona.Allt handlar, faktiskt inte om corona. Vilket man kan tro. Det är just jag, ett lysande exempel på. Men fortfarande, vet jag inte när eller om? Jag blir drabbad. Det kan bli, när man minst anar det .Den känslan, är slående lik rysk roulett? Plötsligt händer det?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...