13 september 2020

Dagsbagatellen: När det negativa blir positivt.

Ligger kvar i min säng. Har bara gått upp, för att uträtta mina behov. Ätit en spartansk frukost .Är så jävla förkyld. Ni anar inte? Åkomman, har slagit ut min hörsel. Hör inte ett dugg .En ganska, olustig känsla. Där hela huvudets insida, tycks bestå utav bomull. Så idag, blir dialoger med övriga familjen väldigt sparsmakade .Ingenting alls faktiskt, dom förstår säkert min sjuka situation .Vill gärna tro det.

Senast jag var sjuk? Har jag nästan förträngt .Men det var ett, bra tag sedan. Då låg jag också, och kämpade mot olika kroppsliga symptomer. Den ene, var värre än den andre. Eftersom, mitt immunförsvar är kraftfullt. Så gick det över, på ett par dagar. En vanlig förkylning idag, kan vara något helt annat. Blir jag inte bättre, till kvällen? Är risken uppenbar, att jag blir ivägskickad till provtagning? Det har jag varit, en gång förut. Då var jag negativ. Även också, mitt antikroppstest. Vilket i sammanhanget, var väldigt positivt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...