15 september 2020

Dagsbagatellen: Det som vi inte vet om, det lider vi inte av?

När jag vaknade upp i natt. Vid halv 3 blecket. Så kändes det som, när dom vaknade upp ur sin kapsel i första Alien filmen? En smått overklig upplevelse. Totalt ovetande, om och hur dagen kommer att gestalta sig? I filmen, vet vi invigda hur det går. Men själv har jag, inte den blekaste susningen. Om dagens oskuldsfulla innehåll?

Det enda som jag vet nu. Är att jag, fortfarande är sjuk. Troligtvis, orkar jag hjälpa till med frukosten. Eventuellt också, raka mig. Duscha, byta sängkläder, plocka fram dotterns cykel ur förrådet. Även morgonpinka jycken, plocka i och ur diskmaskinen. Kanske även tvätta sängkläderna. Men sedan, hoppas jag på? Att jag får, fortsätta kurera mig.

Idag, jobbar hustrun hemifrån. På grund av sina symtom. Hon får inte, covid 19 testas förrns torsdag. Tydligen, så är det ganska tufft att få tider. I morgon onsdag, då är det min tur. Känslan, är som att gå till domstolen. Och få sin dom. Negativt eller positivt? Vara eller icke vara, det är frågan? Under onsdagen, eller senast torsdag. Då vet jag svaret?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: En lång långfredag?

"Förr i tiden i min barndom var långfredagen årets absolut tråkigaste dag ever, inga butiker var öppna inget överhuvudtaget var öppet s...