13 september 2020

Koncist: Dagen då russinen säkert blir min död eller min överlevnad?

Maka söker kaka man plockar ur russinet ur den goda kakan i själva verket hatar jag russin i alla dess tänkbara former. Min svärmor envisas med att baka lussekatter med russin i jag inbillar mig att hon gör det på ren pur jävelskap för att hon vet att jag hatar russin. Jag tror vad jag vill om den saken vi lever i en värld där russin är en beståndsdel men jag vet inte vart det finns säkert någon kal fläck där den kan slå rot låt oss inte hoppas det?

På tal om russin så älskade jag det som barn innan jag blev normal det fanns som halvstora askar att köpa det tyckte morsan att jag skulle få som lördagsgodis så hygglig var hon? Så här i efterhand förstod hon säkert inte bättre eller så var jag enbart korkat som åt upp innehållet om denna tragedi kan man bara spekulera om hur länge som helst. Men en sak är tämligen säker jag skulle aldrig utsätta mina barn för russin herregud hur skulle det se ut jag bara frågar?

Om nu situationen vore annorlundare låt oss nu tänka att min optimistjolle kapsejsade och sjönk. Man klarade sig helskinnat och simmade till en obebodd ö där det bara växte russin och ingenting annat hur skulle man resonera då? Säkert lydde man magens skrik och tvingade i sig dessa hemska russin bara för sin överlevnads skull. Hoppas att det aldrig någonsin blir sanning den som lever får se!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...