15 september 2020

Koncist: I rymden finns bara svarta hål och mikroskopiska smörgåsbitar?

Man tror sig veta allt om rymdens uppkomst hur allt hänger ihop eller hur? Det dementerar jag i det kraftfullaste i själva verket har dom inte kommit längre i den vetenskapen än när man tar en mikroskopisk bit av en jättelik smörgåstårta. Alltså har man bara kommit lika långt som om jag endast har tagit ett enda litet fjuttigt simtag över Atlanten det känns lite sisådär bra?

Själv anser jag att inte ens att en liten grankotte har bestigit månens yta som dom där märkvärdiga amerikanerna i slutet på 60-talet.Dom ville gärna låta oss tro det vad är båg vad är sanning svårt för en vanlig gräsrot att veta? Varför har då ingen enda i dagens högteknologiska samhälle redan varit där och satt ned sina bopålar herregud är vi tillbaks till ruta 1 månntro?

Vad finns det där som dom inte vill att vi skall kännas vid kanske jordens samlade avlagda jympaskor måste väl ändå vara en av många logiska teorier? Kanske vaktas månen av en galen mångubbe som har lika mycket moral som det där monstret i Alien filmerna? Eftersom jag bara är en vanlig enkel jordgubbe av ringa karaktär så kan vi dödliga bara fortsätta spekulera om universums oändligt många svarta hål?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...