04 september 2023

En av många små tankar: Ut ur bubblan?

"Visst är det superkul med kalas man kan lätt fastna i den glammiga bubblan, men förr eller senare måste den bubblan spricka och verklighetens lyster träda fram. Igår sprack min glammiga kalasbubbla och idag klev jag åter in i den bistra rutinfyrkantiga verkligheten kallad kneget. Har man som jag haft tjo och tjim ett par dagar, så känns det något surt att börja jobba igen men det är såklart tack vare jobbet som jag kan finansiera kalasen. I och för sig kan man ha kalas när och hur som helst, vill jag ha kalas i morgon kan jag ha det utan att någon enda ifrågasätter det? I morgon kanske jag inte har kalas men på lördag stundar det kräftkalas så det står härliga till, med nubbar snapsvisor och allt det där som hör till. 


Lördagen därpå skall jag träffa polarna käka mat dricka bärs och gå på fotboll, så lite roligheter har man allt att se fram emot. Dagens matsedel bestod av dom gångna festernas rester en het creolsk gryta och potatis alternativt ris till dom som ville ha. I morgon kör jag resterna av en annan fest dagen efter som bestod utav pepper och vitlöksbiffar med potatisgratäng alternativt klyftpotatis tzatziki cornichons syltlök och fetaostsallad med melon. Efter dessa gudomliga rester återgår man tack och lov till en lättare matsedel."




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När komfortzonen rubbas?

"Går precis in i en fyra dagars lång och efterlängtad ledighet, ni kan inte ana hur djävla skönt det känns huden knottrar sig faktiskt....