13 september 2023

En av många små tankar: Det blir bättre än så här?

"Livet står på ända där katastroferna avlöser varandra, Libyens ofantliga skyfall med tusentals döda till kriminella skjutningar i vårt avlånga land. Problemen med smittade vildsvin som växer sig allt starkare, till det svenska herrlandslaget i fotboll som är det sämsta någon skådat sedan 90-talet. Själv skulle jag inte betala svindyra biljettpriser för att se mitt landslag förnedras av ett mediokert lag som Österrike men tydligen är vi inte bättre än så här. Tack vet jag det svenska damlandslaget som rankas högt i världstoppen, med rätt sortens spelare kompetent tränarstab och med en fungerande organisation. Från den klockrena sidan har herrarna mycket att hämta från? Nu gäller det bara att bryta den negativa trenden som man onekligen har fastnat i, med nytt tränarblod nya ideèr nya spelarprofiler och allt det andra som är viktiga inför framtidens drabbningar. 


På hemmaplan börjar jag själv repa mig så pass mycket att det snart är dags för en comback på kneget efter ett par dagars ofrivilligt frånfälle. Det konstiga vädret gäckar fortfarande med att vara både molnigt med vissa solinslag ett höstlikt mellanting i trakterna av brytningsperioden mellan varmt och kallt. En meterologisk avvaktan på vad som komma skall? Att gå ut med jycken Dino med jämna mellanrum under dagens lopp, blir en perfekt uppstart för mig efter ett par dagars downläge. Hur det än är så är man bara en människa i grund och botten, utan vare sig superkrafter och odödlighet. Det gäller bara att gilla läget i nuet."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...