18 september 2023

En av många små tankar: När bollar rullar som dom ska?

"Vädret tja vad säger man om det? Det liksom bara är varken eller, för närvarande är det sjukt kvavt precis som om någon har strypt syretillförseln? Eller som min morfar sa, tacka vet jag ett riktigt djävla blixt och dunder det gör susen. Vad han menade är att det frigör ny fräsch syre vilket vi tackar för. I år har det knappast varit några åskväder att tala om? Igår var jag på galej med grabbarna grus käkade gott drack gott, för att avsluta det hela på gamla hederliga Eyravallen numera Bernh arena vilket ingen av oss infödda örebroare ens nämner vid namn. En gång Eyravallen alltid Eyravallen så är det bara. 

Som sagt Örebro SK mötte bottenlaget Skövde som överraskade ledde med 3-1 i halvlek herregud, sedan vaknade örebrogänget upp ur sin törnrosasömn och sprutade in 4 raka raska mål vilket verkligen var en orgie i målkavalkad. Ibland blir man överraskad, det påstod att det skulle bli pannbiff med lök potatis och sås idag? Men det blev en kovändning i form av discopizza, så pannbiffarna som förövrigt var gjorda i går åker ned i morgondagens matlåda. Ibland tillåter man sig att vara flexibel och inte fastna i gamla träliga vanor, det gör att livet trots allt blir lite mer spännande än normalt."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...