15 september 2023

En av många små tankar: Äntligen fredag?

"Äntligen fredag bästa dagen på hela veckan ever. Man sliter av sig sin personlighet och kryper in i mysbyxans helgbubbla med nåt glas vin eventuellt bubbel, man kryper upp i soffan puffar upp kuddarna tar ett djupt andetag av välbehag och konstaterar att ännu en jobbvecka är till ända. I och för sig kan jag inte slappna av för mycket för i morgon skall jag fira av min nästa äldsta dotter på gofika, på söndag skall jag fira av min nästa äldsta kompis blandat drag med andra ord. Idag har faktiskt regnet kommit på återbesök, men just nu peppar peppar är det uppehåll och det får man vara glad över. I morse var det bara strax över 7 plusgrader och handskar på även långbrallorna, tiden för kortbyxor verkar vara över för den här säsongen? Konstaterar jag med en tår i ögonvrån.


Igår drog shl säsongen igång med dunder och brak med vinst för mitt hjärtelag Örebro som körde över Leksand, i morgon väntar första hemmamatchen mot Rögle. Det är någonting visst när hockeyn börjar man vaknar liksom upp ur dvalan, eftersom fotbollen har gått så djävla knackigt i år då har man nåt att se fram emot puckar talar liksom. Snart kommer frugan hem eftersom hon har varit och handlat med sin morsa vilket är ett företag i sig själv. Tydligen står det att läsa kycklingkebab på våran matsedel, vilket är en klassisk fredagsfälla men det gör inget."
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...