03 september 2023

En av många små tankar: När andra makter talar?

"lugnet har åter lagts sig över prärien det vill säga mitt omgärdade revir, igår firade jag en av mina många födelsedagar med mat dryck och spel. Men välfyllda glas glatt humör och en darttävling på en relativ skaplig nivå. När min son och jag spelar oavsett vad det är så har vi ett gemensamt måtto: Det viktigaste är inte att delta utan att vinna! Kort sagt rena motsatsen till det olympiska måttot. Med glimten i ögat så triggar vi upp varandra och presar oss till gränslandet vad som är möjligt att prestera för stunden. Än så länge så är det jämt skägg i förhållnadet vinster respektive förluster. Om typ 10 år så kanske man både senil och gaggig eller ens om jag kommer ihåg min son? 


Idag kommer svärmor ned på besök för att fira av mig med presenter, efter det så kan man sätta P för 2023 års födelsedag. Igår så hade vi faktiskt en djävla tur med vädret, men som sagt myggorna är rent ut sagt fördjävliga efter mörkrets inbrott tack vare eller på grund av allt djävla regnande. Om någon timma blir det att kolla in friidrottskampen mella Sverige och Finland, som dom senaste åren har varit en otröstvänlig sorglig historia sett ur finländsk synvinkel. Svenskarna har likt en effektiv ångvält massakerat allt motstånd, vilket såklart är glädjande sett ur min synvinkel."
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...