24 september 2023

En av många små tankar: Ekon från gårdagens klang och jubel?

"Börjar smått på att repa mig från gårdagens klang och jubelförsällning, vi var hemma hos moster och hennes gubbe på middag där det serverades torsrygg pressad potatis och godingen Sandefjordsås. Som är så himla god att man bara kan äta den och ingenting annat. Efterrätten även den delikat med hemmagjord vaniljglass, med färska hallon och mango herregud vilken underbar middag vi blev bjudna på. Det hela började med en liten härlig förrätt med spröda tunna hårda bröd med 2 sorters mögelostar, till detta serverades det både vitt och rött vin och öl. Det var längesedan vi åt så här himla gott. Dottern ville inte hänga på så hon beställde sushi som kördes hem, nu fick hon den där egna tiden som hon strävade efter. På förmiddagen fick jag med sonen på ett par timmars intesiv pingis, vilket blev sjukt spännande in till slutet. 


Naturligtvis tittade vi på vårt älskade Örebro hockey som tog sin 4 raka seger av 4 möjliga snacka om att få ihop ett dugligt lag, vilket gjorde att vi tog den där välförtjänta första platsen i shl. Säsongen är förvisso både lång outförsigbar och såklart utmanande, men visst har vi fått en kanonstart så här långt i serien. Efter klockan 23 var vi åter hemma för att ta ytterligare några vin framför tvn trodde vi, dessvärre somnade vi och vaknade upp halv 4 på morgonkvisten i soffan med tvn på. Det var bara till att plocka av sig festkläderna och krypa ned i bingen och försöka somna om ett par timmar till."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...