17 september 2023

En av många små tankar: Från fest till fest?

"Vaknar upp till en behaglig höstdag med bleksol 16 grader varmt med kylslagna inslag, som berättar att vi nu är inne i en annan årstid än sommaren. Frugan har tagit morgonpasset med jycken Dino med bravur, jag åtar mig lunchracet. Börjar så smått på att återhämta mig från gårdagens festligheter, för att sedan gå vidare in i dagens festligheter så rakryggad som möjligt. Efter en stadig frukost okej allt är relativt så förbereder man sig för en lättare lunch typ en tallrik fil om ett par timmar. Sedan en promenad upp på stan för att möta järngängets samlade dynamik för vidare öden och äventyr, ett litet förspel med middag bärs och blandade konversationer, för att sedan avsluta det hela på fotbollsarenan där Örebro SK tar sig an Skövde. 


Om den matchen vet man ingenting om resultatmässigt, det enda man vet är att Örebro SK måste vinna allt annat är såklart nederlag. Desto bättre går det för Örebros hockeylag som vann sin andra match för säsongen, laget har tagit 5 av 6 möjliga poäng och sannerligen är att räkna med. Medans jag möter polarna så passar frugan på att umgås med sin morsa, ett bra tillfälle där alla blir nöjda i slutändan. Vädret är stabilt än så länge, kroppen börjar anpassa sig till annan årstid det är bara den mentala biten som halkar efter den biten ligger fortfarande kvar på någon strand någonstans och lapar sol."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...