01 september 2023

En av många små tankar: I många bäckar små?

"Efter ett par hyfsade skapliga dagar så kommer regnet just i dag i den första höstmånaden. Nu kan det bara gå utför med väderleken, med ett sista break då brittsommaren infaller? Kanske är det så här vädret kommer att se ut i framtiden en djävligt varm period och en djävligt blöt sådan. Allt det där kan komma plötsligt som en blixt från klar himmel, eller så får nästa generation uppleva den förändringen? Nu kan man summera den här sommaren som en av dom sämsta i mannaminne, under min semester kunde jag njuta utav solen endast ett fåtal gånger vilket alls känns okej. Min lilla lön räcker knappast för några flådiga solsemestrar, utan man får allt finna sig i att vistas på hemmaplan vilket inte alls är så tokig. 


Sverige är ett fantastiskt vackert land, tyvärr så har det blivet svindyrt även att vistas här. Priserna på mina smultronställen har krafigt skjutit i höjden. Matpriserna kommer troligtvis att chockhöjas eftersom delar av skörden har regnat bort och sånt där märks åtminstone i min plånbok. Nu har man kommit hem från jobbet efter en jobbig vecka med mycket om och kring? Familjen har beställt räktacos med alkoholhaltiga drycker i afton och det tackar jag inte nej till, någon sorts belöning är man väl värd jag bara undrar?"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...