10 september 2023

En av många små tankar: Blott en tid i nuet?

"Det här konstiga vädret gör att jag känner mig både trött urvattnad och orkeslös, känner mig tung i kroppen som en tyngdlyftare som precis har sprungit ett maratonlopp med spikskor? Luften saknar både syre och fräschör, utan mer känns som en helt vanlig dag i regnskogen. Kanske behövs det blixt och dunder för att få syret normalt igen? Har precis kommit hem från uppvaktningen där det bjöds både på nybakade ostscones kakor och dessutom tårta. På spisen puttrar fläskkotletterna och potatisen har precis kokat upp, dom nykokade handplockade lingon är som grädde på moset på anrätten. 


För närvarande har frugan serverat oss ett glas bubbel av märket happy dog där 5 spänn går till hundarna och dess trygghet, ett bra köp till ett bra ändamål. Drycken smakade inte hund som jag trodde utan mer som ett fylligt prisvärt bubbel med karaktär. I morgon börjar åter jobbet efter en blixtsnabb veckoända konstigt var fort allt går? Nästa vecka är liksom fullbokad av olika göromål, desto äldre man blir desto tyngre går det numera går allt på rutin som alltid får man vara flexibel om något annat skulle tillstöta. Som alltid gäller det att leva i nuet där stunden är en färskvara som inte kommer tillbaka." 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Summan av kardemumman?

"Nu har vi bott första veckan på det nya stället och det känns sjukt bra, från ett litet boende på under 60 kvadrat till ett stort radh...