09 september 2023

En av många små tankar: En stund med myggdjävlarna?

"Efter några timmar i lingonskogen käkade myggorna upp minst 50 procent av min och hustruns spröda lekamen, resten utav procenten kämpade tappert för sin överlevnad och gör det fortfarande med viss framgång? Trots detta mygghelvete invasionen plockade vi typ runt 8 liter lingon vilket dessvärre var en minskning med 50 procent jämfört med föregående år. När vi ändå var i mygghelvete skogen passade vi på att plocka ett par liter trattkantareller, medan vi plockade skogens trattguld fäktade vi hysteriskt som värsta Don Quijote med dessa överdjävla myggor fy fan säger jag. 


Efter ett par timmar i den gudsförgätna skogen drog vi oss åter tillbaka och fikade med hemmagjorda kanelsnurror och chockladflarn, som verkligen smakade som någonting som gud fader själv hade åstakommit på tu man hand. När man ser skogen idag så får man en tår i ögonvrån, stora delar av skogen är numera kalhyggen kapitalismen skyr inga som helst medel för stt säkra sitt redan välfyllda kassaskrin. Dessa djävla borgarbrackor ser till att skogen urholkas för tid och evigt, självklart så finns det någon sund människa kan jag tänka mig som eventuellt planterar ny skog på den redan skövlade marken eller?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...