17 september 2023

En av många små tankar: Retro revival?

"Det är faktiskt helt gudomligt skönt väder ute, på läsidan pressar värmen upp emot 23 grader vilket är helt okej för årstiden. Har precis slevat i mig en tallrik fil som jag lovade med rostade hasselnötter, så man inte tunnar ut innan det är dags för det stora tabberaset med grabbarna grus en brokig kvartett grabbar som är födda på i stort sätt samma plätt i framtidsområdet här i Örebro på 60-talet. Våra relationer har hållt i sig som sagt sedan mitten av 60-talet, grunden har alltid varit den samma sedan kanske man inte har träffats högst mer än ett par gånger om året. Någon har flyttat utanför länsgränsen andra har skaffat både familj och barnbarn, men aspekten har aldrig spelat någon roll för träffas det gör vi fortfarande. 


Så här på ålderns höst kommer vi säkert diskutera om den hägrande pensionen någon av oss har redan gått i pension, kanske pratar vi allt ifrån krämpor nuets politik livets upp och nedgångar samt vardagsmonotomis ytterligheter till sportens förlovade värld som verkligen binder samtidigt oss. Redan i tidig barndom var dom olika sporterna det enda som lockade oss visst låter det fyrkantigt, sedan kom såklart brudarna som smultron på en halmstrå. Man kan tycka att vi är ett gäng föråldrade gamla gubbar men skenet kan bedra, rätt som det är kan vi krångla oss ur dinosauriedräkterna och bjuda upp till värsta discodansen. Det hänger bara på timingen dagsformen och såklart att hitta den rätta feelingen."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...