10 september 2023

En av många små tankar: Nemas problemas?

"Det är minsann ett riktigt konstigt väder idag regnet det hänger i luften men ändå skall det inte bli nåt regn, det känns kallt men det är ändå runt 20 plusgrader. Det känns som lugnet före stormen men det skall vara fint ytterligare ett par dagar till, sedan kommer ett omslag till det sämre? Nu för tiden så har meterologerna stora problem med att ställa prognoser för en längre tid, det är faktiskt så att vädret ändras hela tiden ibland timme för timme. Som sagt snart skall jag cykla till en uppvaktning med blomsterbukett och dylikt. 


Jycken Dino och jag har varit ute på en sedvanlig promenad runt kvarteret där han bara gjorde ettan i parti och minut, i morse gjorde han en jättelik tvåa och ofantligt mycket ettor så nu klarar han sig minst ett par timmar. Dagens lunch bestod utav en mängd olika delar och kompenenter som potatismos med köttbullar och lingon, resterna av gårdagens havskräftor och ett gäng överblivna räkor samt potatisgratäng och revbensspjäll samt ytterst lite av potatissalladen. Till kvällen så taggar vi ned oss lite med fläskkotletter och potatis. Förresten så vankas det gofika till uppvaktningen."




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När komfortzonen rubbas?

"Går precis in i en fyra dagars lång och efterlängtad ledighet, ni kan inte ana hur djävla skönt det känns huden knottrar sig faktiskt....