16 september 2023

En av många små tankar: På vinst och förlust?

"Idag har det verkligen kommit in något som påminner om en högtrycksrygg, vilket fan är på tiden? Värmen har stigit sjukt mycket sedan jag gick ut med våran jycke Dino tidigt på morgonkvisten ligger nu kring 19-20 plus. På väg upp till stan idag höll jag på att cykla över shl laget Rögle som kickade fotboll utanför hockeyarenan, personligen så bor jag högst 5 minuter ifrån arenan, dom grönklädda gentlemännen nickade glatt åt min framfart. Örebros shl lag brukar också kicka boll innan match, även dom har jag varit nära att cykla på. Vem kan skryta med att nästan ha cyklat på 2 topplag i shl det känns ganska unikt, jag bara undrar? 


Kvällen match lär bli högintressant ur olika synvinklar och perspektiv, för Örebros del är det säsongens första hemmamatch och räkna med grymt tryck på läktarna. Idag har vi varit hemma hos min näst äldsta dotter på gofika som halvnollar som min mormor brukar säga. I morgon ska jag träffa ett gäng gamla stutar för att äta god mat dricka god öl för att senare på eftermiddagen gå på fotbollsmatchen mot Skövde. Alla vi gamla stutar har känt varandra sedan mitten av 60-talet och vi har vuxit upp på samma bakgård även legat skavfötters. Nu skall jag och mina jämlikar peppa upp oss inför säsongens första hemmamatch med lite vin och snacks."
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...