03 september 2023

En av många små tankar: Konsten att ligga på topp?

"Summerar den här helgen som grymt intensivt, med både kalas inkluderat rikligt med dryck och sjukt mycket mat. Även idag så har kalaset fortsatt fast på en annan lägre nivå då svärmor var på besök. Svärmor är ingen sådan som spottar i glaset, hon sveper i sig max någon enstaka fingerborg i bästa fall, så jag fick dricka det övriga vilket jag så gärna gjorde det gäller att ligga på topp. Som sagt idag är det första dagen med den nya ålderssiffran, skall jag vara helt ärlig så känner jag mig varken yngre eller äldre snarare mumifierad? Du är pigg för din ålder skojade sonen igår, när han med nöd och näppe slog mig i dart. Jag skyllde på dom nya fräscha 48 grams tunga pilarna, tror att jag sa att jag inte var inkörd eller så? Skämt å sido så brukar vi vinna varannan gång, men om 10-15 år kanske han eventuellt får ett övertag? 


Ålder är bara en siffra brukar det allmänt sägas, vilket jag såklart håller med om. Förr eller senare så kommer man fram till den punkt som bekräftar att nu är jag inte självgående längre? Men än så är jag inte där, trots allt lever man ständigt i nuet där man ser möjligheterna och inte begränsningarna? Efter helgens goda mat trappar vi ned frossandet i ett par varma mackor med både räk och svampstuvningar, och såklart tömmer den sista skvätten vin som finns kvar."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...