05 september 2023

En av många små tankar: Lugnet före stormen?

"Snacka om högtrycksrygg vi har för närvarande, tempen pendlar mellan 20-24 grader riktigt riktigt härligt. Men någonstans där bak i periferin kan man känna den kalla höstvinden smeka en lekamen, trädens löv kämpar desperat för att få behålla sina gröna blad så långt som möjligt. Det känns som det här vädret är lugnet före stormen, vi vet ju alla att det skall bli sämre väder efter hand så just nu njuter vi till fullo av det vackra vädret som bjuds. Fortfarande är jag sommarklädd så man får vara glad så länge man är det. Rätt som det är växlar vädret till det negativa, då åker både mössa och vantar på. 


Runt klockan 20 sänker sig mörkret, det tycker jag är skönt då kan man släppa sommarens alla måsten och krypa in i sin höstbubbla med gott samvete. Nästa helg skall vi försöka plocka lingon om vi orkar, förra året plockade vi 17 liter lingon i ett nafs men det var då det. På jobbet är det sjukt många som är förkylda tydligen så snurrar det runt någon covidvariant som slår ut allt och alla. Själv har jag klarat mig hittills, så mitt immunförsvar är det inget fel på. Man träffar så många olika människor i mitt jobb så man bildar ett gediget försvar mot otäcka förkylningar och annat elände."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...