09 januari 2022

Det enda som verkligheten levererar är ettor och nollor?

Undrar om den här julen 2021 blev normal ändå? Efter mina ritningar och beräkningar blev den hur onormal som helst inte ens tomten blev normal? Han kanske inte ens är far till alla barnen hur skulle han hinna med det? Frågan tomten ställer sig blir således om hans trogna renar förblir renar https://svenskahogtider.com/2008/12/15/vad-heter-jultomtens-renar/ eller förvandlas till robotar eller 3D monster? Om mina paket endast blir digitala ettor och nollor? Att min personliga roll som stand in tomte här och med upplöses eller blir till en patetiskt nostalgi faktor i antikrundan? 

Eller som en anonym brustablett i nåns vattenglas? Många frågor än mindre svar? Det enda som vi vet idag med största sannolikhet är att näthandeln ökar dramatiskt den mänskliga närvaron i handeln minskar att magin, succesivt försvinner allt efter som. Till och med vädret är sig inte längre likt den lever sitt egna liv på gott och ont. På nåt sätt känns det som om det som har varit har varit? Dom gamla traditionerna börjar så smått på att försvinna att upplösas. Medans dom nya traditionerna med nya generationer med dom nya kulturerna växer sig allt starkare på nåns bekostnad.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...