15 januari 2022

Fånga dagen medans du kan gilla läget?

Gör plötsligt en impulsiv men en bestämd mental kovändning bortifrån gängse fyrkant, ett ställningstagande efter år av tänkande. Till en osäker suspekt verklighet i en förhållandevis öde terräng, där allt kanske inte är som det verkar inte som det brukar vara inte ens som du i din vildaste fantasi har förutställt dig smaka på den karamellen den suger https://varldenshistoria.se/samhalle/vardagsliv/9-godsaker-med-historia?

Kanske blir det bara ännu värre, men förhoppningsvis ännu bättre eller till och med över förväntan? Går in med stärka i ryggmärgen med en ny uppgraderad profilering med att fånga dagen här och nu att gilla läget när och som. En gradvis föråldrad kille med ett utgånget bäst före datum, men va fan jag har ju kul för stunden sämre kan man ha det? Äntligen kan jag släppa dom vilda hästarna lösa efter en hiskligt lång väntan efter årtionden av ibland icke självvalda anpassningar på olika håll och kanter. En ny blottad era börjar här och med nu, kanske är det en mental fri lejd till livets ändhållplats eller inte?

Fånga dagen med kossa mu?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...