04 januari 2022

Hur som helst kan man agera annorlundare i ett skarpt läge?

En ny variant som har betäckningen B.1640.2 https://omni.se/ny-coronavariant-upptackt-i-frankrike-46-mutationer/a/dnbxVq har upptäckts i dagarna i Frankrike med ursprung från Kamerun, en variant med 46 mutationer mot omikron som har 37. Troligtvis dröjer det inte länge förens den varianten har fått fotfäste i vårt avlånga land. Även vårt kungapar har fått corona men dom behöver såklart inte lämna slottet, i stort sätt bara gå ut på balkongen om dom behöver vinka på några stressade medborgare som pinnar förbi. 

I morgon klockan 14 preliminär tid håller folkhälsomyndigheten presskonferens, troligtvis skärper dom gällande restriktioner eller så stänger dom ned landet samt stänger ned flygtrafiken till och från Sverige? Hur som helst måste dom ta i med hårdhandskarna, som jag ser det så är vi i ett skarpt läge som vi kanske inte kan hantera? Om detta får vi veta mer om i morgon? På tal om min pågående influensa så är jag fortfarande i återhämtningsfasen, dessutom har jag testat mig ytterligare en gång för att säkerställa saker och ting.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...