23 januari 2022

För det mesta är allt som vanligt?

Denna söndag kom jag inte upp förens efter 9.30 vilket är väldigt sällsynt för mig, det kan förklaras delvis med att jag drack goda drycker i går samt att jag var galet trött efter den gångna veckans slit. Som vanligt pockade jycken Dino på sin uppmärksamhet för sin morgontoalett. Som vanligt vaknade tonårsdottern upp för en stund sedan, hon la sig ett par timmar efter midnatt nu vill hon ha brunch servad. Hahaha alla har vi väl varit tonåringar med allt vad det innebär av spruckna hjärtan depressioner ångestladdad vänskap och övriga problem som uppstår under resans gång. Sannerligen ingen lätt period som man skall genomleva. 

När väl den perioden är över kan man återgå till att forma sitt liv. Majoriteten lyckas med den biten medan andra faller igenom av olika individuella orsaker? Min egna tonårsperiod var som alpernas kuperade landskap ibland gick det upp ibland gick det nedåt, men för det mesta gick man balansgång över taggar och törnar. Idag är en sådan dag som man lägger si, g platt som en pannkaka, och bara ägnar sig åt det man tycker är roligt. Det andra skjuter man framåt och bitar av det som blir allt efter som. Den här smittan börjar nå oanade höjder förra veckan var det över 6000 smittade  https://lakartidningen.se/klinik-och-vetenskap-1/artiklar-1/klinisk-oversikt/2022/01/hur-har-omikron-uppstatt-och-varfor-sprider-den-sig-sa-snabbt/ bara i min region.

För det mesta går det som en bergodal bana?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...