Tomas Rolfhzon Ekman

24 januari 2022

Länge sedan allt var sjukt stabiliserat?

Har precis kommit hem från jobbet hade faktiskt medvind hem det händer inte ofta, det har blåst sjukt mycket under ett par dagar. Isfläckarna som var har plötsligt blivit till vattenpölar och med vindens hjälp blåser även dom bort fan vad skönt. Det underbara är att det är ljust till efter 16 men sedan kommer mörkret ganska fort och täcker allt som täckas kan. På tal om hälsa så känner jag mig sjukt frisk, det var faktiskt länge sedan jag kände mig så här stärkt i kropp och själ. Desto mer soltimmar https://www.smhi.se/kunskapsbanken/meteorologi/stralning/hur-mats-solskenstid-1.5206 desto hurtigare blir vi, nu talar jag förvisso bara om mig men jag inbillar mig att det är så överlag?

I morgon tisdag jobbar vi på som vanlig med det som vi skall göra, det blir en dag med blandad konfekt med känslor med yttringar och gud vet vad? På det stora så infinner sig en sorts tillfredställelse som inte går av för hackor, ett sorts lugn och där själ äntligen balanseras på dom rätta nivåerna. Denna här vintern fram tills nu har varit skit rent ut sagt, ärligt talat så kan jag med lätthet hoppa över den där vita sörjan som faller ner ibland. Nu siktar man in sig på lite varmare tider när dom kommer blir man troligtvis ett snäpp gladare?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar