01 januari 2022

För första gången i år kan jag slappna av på samma plats?

Även denna dag fortlöper som den ska men vissa indicier urholkar stundens njutning som när det blev tvärstopp i slasken, fram med verktygen och börja skruva isär böjar vinklar tappar vrår och fan och hans moster göra rent göra rätt och montera tillbaka allt igen helst på samma plats. En enda saknad skruv kan vara skillnaden mellan flipp och flopp, eller om ni så vill mellan succé och rent jävla fiasko. I det här specifika rörmockar fallet blev det en given succé. I bakgrunden rullar den ursvenska traditions filmen Ivanhoe https://www.expressen.se/mama/mamaliv/9-fakta-du-formodligen-inte-visste-om-ivanhoe/, den filmen visades för första gången 31 december 1982 och har sedan dess blivit en följetång i svensk television personligen har jag nog sett den där riddarfilmen sedan -82 mer eller mindre. 

Ibland har jag varit så himla bakfull eller mindre nykter att klockorna har stannat, eller så har man haft nåt annat roligare för sig? Just nu råder ett stillsamt lugn i vår familj där den besående känslan är som day after tomorrow, https://www.filmtipset.se/recension/3679 en samtidigt väldig behaglig sådan eller som lugnet före stormen man vet inte vad som skall hända inom en snar framtid tur är väl det kan jag tycka. Som sagt till lunch blev det tjälknöl med potatisgratäng och lite överbliven gräddglass till dessert lite si och så men ändå okej, och känner jag min familjs känsla rätt en sådan här dag vilket jag gör så blir det pizza framåt kvällen idag är det inte kriminellt att vara lat.

Lugnet före stormen?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...