Tomas Rolfhzon Ekman

28 januari 2022

Första gången blev ett under på gott och ont?

Egentligen så handlar livet generellt om att ha fokus på sin egna tid sitt egna universum. Att ha gräddfilen klar till sin personliga framgång en nyckel till nån sorts saga? Allt annat är för stunden ointressant kan tyckas? Mitt liv har fram tills nu varit en sorts blandad tragikomisk resa på gott och ont. En stundtals mentalt skenande bergodal bana https://varldenshistoria.se/teknik/berg-och-dalbana-jakten-pa-det-perfekta-tjutet, mellan ett flertal olika dimensioner den ena kanske inte har vart bättre än den andra vad vet jag? Min nuvarande livssituation kan man krasst säga liknar transparanta fragment av frigolit. Då har jag inte överdrivet ett dugg, där ytterligheterna spelar flipper mot varandra med risk för game over. 

Där dom knorriga variablerna i könsrolls problematiken blev ett inhumant krig på liv och död, som ett skevt high Chaparral avsnitt. Som både är fysiskt och psykiskt påfrestande, det söndrar det sliter det splittrar det ruttnar ett in humanistisk helvete på jordskorpan. På tal om annat så blev dagens väder det bästa tänkbara till och med stundtals sol. Som när jag första gången provade chokladpudding med vispgrädde, vilket himmelsk kick det blev närmare än så kommer jag säkert aldrig komma en änglaliknande upplevelse? Det var faktiskt ganska behagligt. Ett under var att jag inte fastnade där bland molntussarna, men det kommer jag säkert göra nån gång.

Första gången är alltid värst?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar