22 januari 2022

I stort sätt ligger man på plus sidan?

Lördagen rullar på rutinmässigt det ena avlöser det andra och det ena, vi har haft en liten privat mingel session med ölkorvar kaltenbach creamy ost små portions pizzor med olika fyllningar https://www.kungsornen.se/recept/pizza-bianco-med-lammytterfile-och-kapris/. Inom kort blir det fläskkarré med äpplemos klyftpotatis i air fryern, lite gott chilenskt rödvin därtill. Frugan har för nån timma sedan hämtat hem våran tonårsdotter från stallet, jag var lite orolig för hur hennes humör skulle vara men till våran häpnad så var hon hur glad som helst. Tydligen har dom haft några underbara timmar på landet med sina hästar med go fika och trevligt sällskap, vad kan gå fel då jag bara undrar? 

Idag har jag i stort sätt inte gjort någonting, utan jag har kostat på mig lyxen att bara ta det lugnt utan att ens tänka på arbete över huvudtaget. Har man jobbat så länge som jag så har man lärt sig att ta vara på den goda stunden, däremellan hanterat jobb stressen till någonting positivt som gör att veckan fungerar friktionsfritt. Det kan i vanliga fall vara svårt men jag har funnit den heliga nyckeln till ett sunt välbefinnande. Men den processen fram tills nu har i princip tagit i runda slängar drygt 40 år. Eftersom man fortfarande lär sig nåt nytt varje dag så uppgraderar man sin status allt eftersom.

Lärt sig att sola sig i glansen?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...