Tomas Rolfhzon Ekman

21 januari 2022

Man kan skratta eller gråta med gott samvete?

Äntligen fredag det har man längtat efter sedan i måndags, men nu är vi där efter all väntan. När jag cyklade hem från jobbet för en stund sedan så tänkte jag att måtte det inte bli tacos ikväll denna klassiska fredags fälla, jag verkligen kände att jag inte ville ha det? När jag väl kom hem efter en cykeltur på näst intill glashal isbana så sa min kära hustru att ikväll skall vi äta tacos. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta så det blev nått sorts mellanting, det blir visst kyckling tacos https://www.ica.se/recept/tacos-med-kyckling-och-gronsaker-580049/som gillas av dom övriga familjemedlemmarna. 

Min röst i sammanhanget är inte värt ett skit det är majoriteten som beslutade kvällens måltid. Det blev fredag ändå efter mycket om och men efter en synnerligen intensiv vecka med både det ena och det andra. På nåt konstigt sätt så brukar allt lösa sig och säcken knyts ihop när helgen kommer så även idag. Nu kan man med gott samvete dra sig tillbaka i hemmets lugna vrå, med att både äta och dricka gott såsom våran rutin säger. Vädret är ett kapitel för sig för nån dag sedan regnade det isbark som frös till, och bildade ett räfflat knöligt underlag som ingen normal människa kan hantera. Men jag lyckades komma hem helskinnad med både armar ben och andra kroppsdelar i behåll.

Gott samvete att få njuta?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar