19 januari 2022

Tänk att få stiga upp med solsken?

Idag blev det en sådan dag som man bara vill lägga sig under täcket, och inte stiga upp förens till våren. Utanför smattrar regnet på fönsterblecket vädret påminner mera om en solkig grådassig höstdag än en vinterdag mitt i Januari. Min pricksäkra magkänsla konstaterar att vi inom en överskådlig tid kommer att få två årstider en torr och en blöt https://www.naturvardsverket.se/amnesomraden/klimatfakta/klimatet-i-framtiden/, kanske blir det varken hackat eller malet rena soppan alltså. 

Fortfarande skenar regionens smittantal i höjden både med smittade men även dom som är i familjekarantän, på grund utav att någon närstående har fått smittan i det här fallet pratar man uteslutande om omikron. Hoppas bara att vi inom kort har nått kulmen så allt blir mera hanterbart vilket det inte är för närvarande. I morgon kommer folkhälsomyndigheten att hålla presskonferens, sedan får vi höra om det blir nya restriktioner eller uppgraderingar av dom redan gällande?

Dom som aldrig tvivlar?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Att känna sig blåst på konfekten?

"Snöflingorna ringlar sig sidledes ned pågrund av den hårda blåsten, himlen är både mörk kall och allt annat än gästvänlig. På min sedv...