09 januari 2022

Hela tiden klassiskt gott som man har skapat?

Denna söndag hittills har innehållit städning tvättning även gått ut med jycken Dino 2 gånger a 1 timme åt gången, i ett väder mittemellan begynnande blask och eventuellt mera snö? Temperaturen är hela tiden runt 0 grader, så det kan bli hur som helst? Vi hade bestämt oss för att inte äta någon lunch idag, men frugan gjorde sig till och gjorde iordning en klassisk bondomelett med färsk chili bland annat. 

Smaken kan benämnas för klassiskt gott, en smak som man har haft med sig i över 50 år således en smak som sitter fastgjutet i smaklöks centrat. Till kvällen slår vi till med en het kycklinggryta https://www.koket.se/kramig-het-kycklinggryta som inte även den går av för hackor. Utanför oss har vi två relativt höga kullar som har fått namnet tutta bergen, där var det i förmiddags full aktivitet med pulkaåkning med även skidor sen har vi en konstfrusen isbana bredvid där det också var full rulle bland både barn och vuxna.

Hela tiden full aktivitet?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...