10 januari 2022

Jag gillar spänning eller liknande känslor?

Folk i min omgivning förbereder sig för att jobba hemifrån https://www.industritorget.se/nyheter/25+intressanta+fakta+om+distansarbete+inf%C3%B6r+2020/26704/, nu mera än någonsin efter statsministern skarpa rekommendationer måste säga att jag gillar hennes tydlighet från klarhet till klarhet. Klart jobbar man exempelvis på kontor eller liknande så kan man ta med kontoret eller det liknande hem utan problem, sedan finns det dom som måste vara på kontoret i fall att eller men tack gode gud för teams mötena? Min fru jobbar på kontor men hon har blivit beordrad att jobba hemifrån från och med i morgon, men hon är van så det är inga som helst problem för henne. 

Nu skall det bli spännande ifall tonårsdottern måste börja med fjärrundervisning, det har hon varit med om förr så det blir inget nytt om sånt händer. Personligen finns det inte på världskartan att jag skulle jobba hemifrån men det tillåter inte mitt jobb som vaktmästare. Nu ligger jag bara nedkrupen i sängen med datorn som sängvän och vältrar mig bland dom mediala ettorna och nollorna.

Bland dom vinterklädda?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...