04 januari 2022

Att öppna upp delar av verkligheten?

Som sagt man får göra det bästa av rådande situation. Hitta på lösningar som man förr kanske inte trodde var möjliga men som blev verkliga allt efter som. Hittar andra vägar än dom gamla vanliga inrutade, öppna upp dörrar man kanske aldrig skulle öppna i vanliga fall? Kort sagt den här pandemin gör att majoriteten av oss kan jag inbilla mig tänker lite annorlundare http://www.extraextra.se/14-otroliga-fakta-om-livet-som-far-dig-att-tanka-annorlunda-nummer-10-ar-sjukt/ nu mot vad som annars skulle göra? Göra saker man annars kanske inte ens skulle komma på tanken att göra? 

I stället för att kontrollera pandemin vilket såklart man har misslyckats med? Så har det bara blivit än värre. Större delen av Europa ser mer ut som en virusliknande krigszon än ett paradis. Det här med vaccinet är jag ganska skeptiskt till det får såklart stå för mig, trots allt så är jag vaccinerad med 3 dosor och följer gängse praxis. Det här med julmaten är ett för länge sedan avslutat kapitel, ärligt talat tål jag inte se den sortens mat förens till påsk då brukar vi äta delar av den traditionella julmaten. Hur det än är så längtar man efter vanlig hederlig husmanskost igen.

Delar av husmanskosten?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...