02 januari 2022

Ska man fortsätta snurra hjulet eller leva med snurret dag för dag?

I natt kom det ned ett ihärdigt is barktäckande regn ett sorgligt mellanting mellan flytande skare och finhackat is, var ute med jycken efter 8 i morse nu har det redan börjat töa bort från isbark till ett nästan isfritt marktäcke. Denna här vintern kan man säga har varit som kortspelet finns i sjön varken hackat eller malet. Ingenting är som det brukar vara troligtvis får vi leva med det här klimatet som mest liknar upptinad rysk permafrost på taigan https://www.su.se/nyheter/svensk-rysk-havsexpedition-till-arktis-f%C3%B6r-att-studera-tinande-permafrost-och-v%C3%A4xthusgaser-1.518210? Min pågående influensa fortsätter vägra lämna kroppen trots alla tänkbara försök, nu tänker jag bara kurera mig fram till mitten av veckan sedan har jag semester ett par dagar. Jag vill såklart känna mig helt frisk innan jag börjar jobba igen. 

Tonårsdottern ligger även hon i sängen med halsont frugan klagar över liknande symtom, endast jycken Dino känner sig alert så länge det nu varar? Trots alla tänkbara krämpor och besvär så måste livet fortsätta snurra på dag för dag för att i min region ökar smittspridning med rekordfart, enligt Tegnell så kommer omikron att ta över landet inom ett par dagar. Ska man nu sammanfatta den här jul och nyårshelgen så blir man privat mycket mycket ledsen, det enda roliga i smolken man har haft var när den hoande tomten kom till min sjuksäng på julafton. När dom hjälpte mig att dricka skumpan på nyårsnatten tack snälla förresten för den välgärningen. 

Dag för dag till återuppståndelsen?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...