Tomas Rolfhzon Ekman

04 januari 2022

Min del utav världen ser kanske bättre ut efter lunch?

Det konstateras att jag fortfarande lider av min influensa så därför kommer frugan hämta ett provtagnings kit till och sedan åka med tonårsdottern efter lunch till provtagningen. I mitt fall har det gått så pass länge med feber och dylikt att det knappast är normalt? Ett par inrättningar i min region har fått in corona i sin verksamhet, medans några har både influensan och vinterkräksjukan även kallad Calicivirus https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/december/spridningen-av-vinterkraksjuka-ar-igang/ Det här året börjar som det gamla slutade med en markant ökning av omikron viruset, som det ser ut i dagsläget finns det inget hopp om förändring? 

Det skulle i så fall vara en dramatisk uppgradering av restriktionerna, vilket tror jag kommer inom kort någonting måste göras ganska omgående. I min del av världen börjar det bli lite kallare ute saltbilen väckte mig tidigt i morse med sitt brummande, men före det väckte jycken Dino mig vid halv 3 tiden och ville ut och pinka vilket han också fick med en viss protest från min sida men nöden den har liksom ingen lag. Nu är jycken nöjd därför att han har fått lite falukorv och en halv skinkskiva i vanlig ordning, nu ligger han utanför tonårsdotterns stängda dörr och väntar på hennes uppvaknande vilket kommer ske runt 11 tiden för då kommer jag att väcka upp henne ur sin törnrosasömn.

Saltbilen ville ut?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar