Tomas Rolfhzon Ekman

15 januari 2022

Jag har gjort i princip det som krävs av mig?

Börjar faktiskt bli lite orolig när läget ytterligare spänns mellan Ryssland och den svenska gränsen, tydligen har okända drönare modell större cirkulerat över dom svenska kärnkraftverken vilket bara det är en smärre krigshandling om det nu är Ryssland vem skulle det annars vara? Sveriges senaste krigsläge var mot Norge 3 augusti 1814 https://popularhistoria.se/krig/svenska-krig/sveriges-sista-krig-falttaget-mot-norge och jag hoppas sannerligen det inte blir nåt mera åtminstone inte under min livstid? Som sagt läget är oerhört allvarligt det kan man inte ens förneka, men jag tror att dom starka politiska diplomatiska krafterna är större än vapnens makt. 

Man har så mycket att förlora på ett förödande krig så varför utsätta sig för det? Hur som helst har gårdagens ack så kraftiga vind mojnat, och temperaturen stabiliserar sig kring nollan vilket är helt okej i sammanhanget. Efter min obligatoriska morgonpromenad jycken Dino på helgen så återgår vi till att nyttja fritt valt arbete återstoden utav dagen. Det enda som jag har gjort i princip idag är att hugga ned utegranen till praktiska beståndsdelar och lagt delarna i en säck, det var det sista som hade med julen att göra för denna gång.

Större än det värsta nederlaget?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar