03 januari 2022

Hela veckan blir att vila sig i form?

För hoppningsvis är det här sista veckan av min influensa från helvetet som tur är har jag semester från torsdag, förra veckan hade jag semester under första delen av influensan. Sammanfattningsvis har jag legat sjuk under hela min semester hur kul är sånt? Bättre det än att sjukskriva sig med karens och så förresten har jag sjukt mycket semester fortfarande att plocka ut. Tonårsdottern ligger fortfarande och sover med sitt halsont som tur är hon ledig från skolan hela veckan lång. Frugan åkte iväg till kontoret för ett par timmar från och med i morgon, skall om fortsätta jobba hemifrån allt enligt folkhälsomyndigheternas rekommendationer. 

Som sagt nu skall väl statistiken för jul och nyårshelgen börja sammanställas för första gången det här året känner på mig att det kommer bli ganska dystra siffror, det var ju så innan dom har ju knappast förbättrats sen dess. Eftersom man inte kan göra så mycket mer än att gå ut med hunden ett par gånger om dagen, att vila sig i form så går det ingen större nöd på mig. Jag har kommit till den där mogna åldern då jag äntligen lyssnar på vad min kropp har att säga https://stegforhalsa.se/lar-dig-att-lyssna-pa-din-kropp/, förr om åren har jag bara nonchalerat signalerna och bara kört på som om ingenting har hänt? Ganska korkat så här i efterhand men det är lätt att vara efterklok.

För första gången?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...