Tomas Rolfhzon Ekman

10 januari 2022

Jag vill ha allt annat än måndagsexemplar?

Måndagar är som ni alla vet en dag då allt kan hända eller inte man har ju hört talas om måndagsexemplar https://sv.wikipedia.org/wiki/M%C3%A5ndag. Min måndag var en comeback efter ganska lång ledighet, i och för sig så var man ju inte ledig utan man låg i en ganska tuff influensa då var man inte kaxig. Det enda som lät kraxigt var min onda hals som mer lät som en skadeskjuten kråka än någonting annat i jämförelse. På mitt jobb skall man helst inte var sjuk eller ledig under en längre period, i och för sig hade jag en ersättare som kanske inte var helt hundra. 

Så är det jag vill ha det på mitt sätt blir det inte så blir det fel i min invanta hantering? Kan vara nöjd ändå det tog mig bara halva dagen att styra upp det så som jag vill ha det. På dagens presskonferens med regeringen och folkhälsomyndigheten blev det en uppgradering av gällande restriktioner, mer blir säkert att vänta om den här skenande smittspridningen håller i sig? Blir inte alls särskilt förvånad om så blir fallet? Utöver detta så kanske inte heller vädret är helt hundra, ett mellanting mellan plusgrader och töväder och en smygande ökning av minusgraderna som om det vill sig illa gör vägbanorna till livsfarliga tvättbräden.

vara nöjd med livet?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar