01 januari 2022

Man behöver inte allt men det nödvändigaste.

Vaknar upp till den första dagen 2022 till ett lite lättare snöfall det här är bara lugnet före stormen det väntas komma in mellan 5-10 cm snö framåt kvällen som SMHI varnade för. Gårdagens nyårsafton gick som förväntan med en stabil tre rätters middag en ostbricka efter midnatt vi behöver inte köpa några raketer eftersom våran grann omgivning skjuter upp en arsenal av olika pjäser i parti och minut. Vi sa att här finns det minsann pengar att bränna i stort sätt smällde det konstant den sista timman. 

Det verkar överlag ha varit ganska stökigt i landet trots att man måste ha tillstånd för vissa sorters raketer, som vanligt dominerade fyllan och bråk inom hemmet vilket är beklagligt. Idag får pizzabagarna sin obligatoriska arbetstopp där man beställer pizza https://www.aftonbladet.se/matdryck/a/Op2Xzq/darfor-vill-vi-ha-pizza-pa-nyarsdagen istället för att slava vid spisen, personligen tänker vi också köpa hem pizza framåt kvällen men först till lunch blir det gårdagens tjälknöl med potatisgratäng. Idag blir det ett långvarigt off line läge där man bara gör det absolut nödvändigaste, som att klia sig på magen puffa upp kuddarna ta en kall öl och så vidare. Naturligtvis skall även våran jycke Dino gå ut med jämna mellanrum, men den jycken är minst lika trött som vi är så dom promenaderna blir kort och koncist.

Pizza lär komma in under dagen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...