31 december 2021

Borta bra men hemma bäst bland drömmarna och alkoholhaltiga drycker?

Knappt 11,5 timmar kvar på det här året anno 2021 ett år som man i vissa fall bara vill lägga i en återförsluten säck och bränna bort det man inte vill minnas, sedan finns det såklart saker man vill minnas och ta med sig in i det nya året 2022. Att familjen har överlevt coronan står högt i kurs liksom jag personligen har ridit ut dubbla influensor av guds nåde. Som min tonårsdotter så riktigt påpekade så har vi varandra när det blåser snålt runt omkring oss, det är det som är det väsentliga i kråksången. Alla dom olika drömmarna som vi bär inom oss kanske kan aktiveras efter 12 slaget, eller pausas dom tills den bästa tiden infaller om det nu blir i morgon eller någon annan dag vet bara omständigheterna? 

Vi kör med parollen borta bra men hemma bäst denna här nyårshelgen dels för våran egna familjära säkerhet men även för andras. Naturligtvis kommer vi att nyttja olika alkoholhaltiga drycker under den här dagens resa fram till 12 slaget, som kommer att innehålla drycker som cava till hummern rödvin till tjälknölen dessertvin till efterrätten sist men inte minst ett prisvärt bubbel https://www.kth.se/om/kontakt/2.256/nyheter/sa-fixar-du-perfekt-nyarsbubbel-1.74593?page=58 till 12 slaget. Innan dess skall jag tv mässigt avhandla både dam och herr skidorna i tour de ski ett stycke mentalt kraftprov som kommer att utföras i min soffa. Nu börjar våran nedräkning av det här gångna året där varken bomber eller granater kommer att förekomma.

Borta bra men hemma bäst?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Att känna sig blåst på konfekten?

"Snöflingorna ringlar sig sidledes ned pågrund av den hårda blåsten, himlen är både mörk kall och allt annat än gästvänlig. På min sedv...