Tomas Rolfhzon Ekman

18 december 2021

Alla är vi anhängare av parollen win or loose?

Precis genomfört ett två timmars långt träningspass i bordtennis med en god vän, ett maraton genomförande utan speciell vila med parollen pumpa på och håll god min. Ett ständigt återkommande evenemang som vi håller stenhårt på, en perfekt träningsform som vi gillar. Så länge gubben håller sig i form är allt frid och fröjd. När jag tog min tredje vaccindos frågade dom i vilken arm jag ville bli stucken i, inte min högra pingis arm men vänster går bra. I morgon är det dags för två nya tuffa bordtennis timmar https://delphipages.live/sv/sport-rekreation/andra-sporter/table-tennis med min son, det brukar bli ett gäng hårda 5 sets matcher i nonstop format båda är vi anhängare av den tighta disciplinen. Trots att jag är bortåt 30 år äldre än honom så får han kämpa tappert för varje liten poäng. 

Än är inte gubben död? Fast idag känner jag mig dödare än någonsin förr ibland kan man känna så, i eftermiddag är det dags för lördags medicinen som denna gång består av vitt vin i relativ obegränsad mängd den hög påfyllnadsgrad. För en stund sedan kopplade frugan på jycken Dino sitt koppel för att tillsammans med hennes väninna med respektive jycke som lystrar till namnet Milo, men som jag har döpt om till skogshuggaren på grund av att han är både bredaxlad kraftig benstomme medans min jycke Dino är normal bygg med smärt alert och väluppfostrad men det är samma ras är det bäst att tillägga.

Väluppfostrad


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar