30 december 2021

I väntan på morgondagens begivenheter bestämmer vi förutsättningarna?

Vaknar upp även denna gång på en okristlig tid har inte kunnat sovit sedan 4, efter att ha vänt och vridit mig X antal gånger så gick jag således upp och käkade frukost. Fördelen med att äta frukost så pass tidigt är många om man nu värdesätter sitt egna mentala rum https://www.monkeymindset.se/blog/8 för det gör jag. Samtidigt som jag är en ensamvarg så gillar jag socialt umgänge men bara om jag själv får bestämma förutsättningarna. Förhoppningsvis under dagens lopp väntar jag in ett besked om mitt covidprov positivt eller negativt som jag tog igår eller inom 3 dagar som det egentligen är. Man hoppas ju alltid att processen skall gå fortare än så. Mitt tillstånd är fortfarande förkylt gånger 2 så sent som igår kväll så hade jag feber igen. 

Personligen så tror jag att jag bara har en sjukt jobbig influensa men det får provsvaret utvisa om jag nu har någonting annat, jag har haft covid en gång förut så jag om nån vet vad det innebär. Men i väntan på detta beslut så fortsätter jag att vila mig i form. Även idag så får frugan gå ut med våran jycke Dino så han får släppa ifrån sig ettan och möjligtvis tvåan om han nu är på det humöret? Eftersom hon inte har nåt problem med det då är det helt okej, vore jag nu frisk så går jag ut 9 av 10 gånger. Så här dagen innan nyårsafton så börjar man förbereda sig på olika sätt bland annat med matvalet och så vidare, eftersom man råkar ha en hustru som har järnkoll på morgondagens innehåll så får hon fortsätta att ha det. Den gemensamma nämnaren är att vi kommer att tillbringa årets nyårsafton enbart med familjen.

I väntan på friskheten?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...