26 december 2021

Vi kompletterar varandra trots fnurra på tråden?

Denna annandag jul verkar bli en strålande vinterdag i morse visade temperaturen runt 13 minusgrader, och just nu i skrivandes stund omkring 7,5 minusgrad tack vare att solen visar upp hela sin härlighet. I mitt frånfälle så får min kära hustru dra det stora lasset då främst i fråga om att gå ut med hunden, i vanliga fall så är det jag som går ut med jycken 8 av 10 gånger vilket jag gör så gärna. Frugan gör såklart allt det andra 9 av 10 gånger så i vår familj har fördelningspolitiken slagit väl ut, kort sagt vi kompletterar varandra i allt vi gör. Efter mer än 20 års gemenskaplig relation https://www.rfsu.se/sex-och-relationer/for-dig-som-undrar/relationer/flersamma-relationer/ så har vi funnit det där fundamenten den där plattformen som bär oss vidare, men såklart även hos oss slår det ut negativa blixtrar från vår relation det blir ibland fnurra på tråden men sammantaget följer vi den röda tråden som är vårt motto. 

Eftersom vi inte kan åka och besöka någon i mitt förkylda tillstånd så har vi fått fira en jul kliniskt fritt från släkt och vänner, som vi endast har haft en IT relaterad relation till men även det funkar. Ska jag vara riktigt ärlig så har den här ytterst stillsamma och behagliga julen varit den klart bästa på många herrans år kanske den bästa någonsin, totalt fritt från stress press tvång passning tider att passa att följa måste att hålla och uppfylla. Mitt förkylda tillstånd kanske ändå förde nåt gått med sig med facit i hand, fast jag kanske inte visste om det?

Fnurra på tråden med tända ljus.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...