Tomas Rolfhzon Ekman

06 december 2021

Dag för dag blir man tagen på sängen?

Nu är vi mitt uppe i en hiskligt grym köldknäpp med minusgrader uppemot 18 grader. När jag cyklade till jobbet strax efter 5 i morse då hade jag en bra bit över 17 minus riktigt riktigt bistert kan jag tycka. Dom senare åren har det varit förhållandevis ganska milda vintrar https://klimatsans.com/2020/02/13/milda-vintrar-aven-forr/med nån köldknäpp här och där, när det väl kommer en riktig köldknäpp är man sällan beredd? I och för sig kan jag bara tala för mig själv men det spelar ingen roll hur jävla förberedd man än är så blir man alltid tagen på sängen som värsta chocken. 

Sen om det har att göra med klimatförändringarna det låter jag vara osagt? Men det är väl det första man tänker på när det blir extrem kyla problemet är att el bolagen tjänar sjukt mycket pengar på att vi är beroende av el för att komma överleva, sedan kan tycka vad man vill om el bolagens girighet men är man störst så är man. Dag för dag närmar vi oss julens höjdpunkt med allt vad det innebär men innan dess har tomtenissarna sjukt mycket att göra för att hinna klart allt innan det lyfts in i tomtesäcken.

Dag för dag ett steg närmare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar