Tomas Rolfhzon Ekman

27 december 2021

Mitt hem är min borg under rådande omständigheter?

Den där sjukt jobbiga coronan eller numera omikron smittan har tydligen blossat upp igen som en evighetens bergbana, i och för sig har den aldrig helt försvunnit. En ökning som främst beror på att folk har släppt loss ett snäpp på dom strama tyglarna, det här är tyvärr bara början på en fortsatt dramatisk ökning. Gallerierna är vi den här tiden fullpackade med mellandags handlande folk https://testat.nu/mellandagsrea/, naturligtvis får vi räkna med en kraftig baksmälla efter nyår. Med mycket folk i omlopp på trånga ytor trots restriktioner så får man räkna med nån form av ett negativt bakslag? Man kommer inte undan hur man än gör? Min svärmor hon är en envis dam på snart 85 bast, hon om nån myntar verkligen begreppet mitt hem är min borg punkt slut. Hon vill inte träffa en endaste själ på grund av rådande omständigheter inte ens vi kommer in i borgen. 

Förutom då sin bästa polare Maggan som hon tillsammans med för någon dag sedan käkade surströmming av alla rätter. Stackars satar tänkte jag i mitt stilla sinne att ens komma på tanken att bjuda folk på den där avskyvärda rätten? Nej tack den anrättningen är definitivt ingenting för mig, som hellre föredrar färsk fräsch fisk och skaldjur men jag dömer ingen för det. Smaken är som baken delad så kan man väl säga? Vädret tja det väntas in snö inom kort nu kan ju allt bara bli värre temperaturmässigt sätt. Vi har inget annat än vänta på i vår beskärda del utav Europa. Egentligen är allt bara en enda lång väntan på vårens spirande grönska, när den väl kommer då kan allt börjar väckas upp ur sin vinterdvala.

Vår beskärda del utav lättjan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar