28 december 2021

Ut ur boxen till ett tillstånd vind för våg?

Känner mig allt annat än bra på sin höjd ett självlysande kolli med bihåla problematik. Tillståndet kan beskrivas som ett sorts mellanläge emellan upptinad sibirisk tundra, samt ett lättare snöfall i öknen kan tyvärr inte förklara varför det bara blev så? Sist det snöade i Egypten https://www.egyptenspecialisten.se/Egypten/vader_i_Egypten.html dog runt 50 pers vad nu detta har med saken att göra? Frugan kallar mitt tillstånd för ett manligt PMS, ett tillstånd ett tillfälligt off line läge en känsla mellan hopp och förtvivlan whatever en levande gödselhög i bästa fall? Eller lösa hjärnspöken som släpps fri vind för våg i det tomma intet. Man kan ju inte vara mer än en människa en fungerande sådan, som i all sin iver strävar efter en sorts felfri och kristallklar perfektionism från ett kroniskt tomgångsläge. Faller lätt ifrån eller glider tillfälligt isär. 

Med det snöfyllda vädret följer krav som vissa av oss kanske inte ens alls kan uppfylla? Vad nu det har med det här att göra inte den blekaste aning? I mitt fall så är det inga som helst problem alls, man gör det man ska så länge man blir nöjd med utförandet. Oftast är det inte helt enkelt att vara människa ibland faller man tungt, ut ur boxen och finner ingen tröst vilket inte alls är så himla ovanligt i vår stressade och prestigefyllda prestanda värld vi lever i. Levendet skiljer oss från roboten eller borde göra det? Själv är jag i en synnerligen homogen ålder men åldern är bara en siffra ett tal menar tonårsdottern. Så dom uppfyllda kraven slätas ut något eller planhyvlas ned till mera hanterbara delar, och förvandlas istället till en skön soffhängs harmoni. Men som sagt ibland finns det dagar man helst vill glömma? Kanske lika för alla fast vi inte nämnder det högt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...